Carrilets Turístics
catalunya - illes balears - pais basc - andorra - madrid - saragossa
972 35 20 64
ctc@carrilets.com

Assistència Tècnica 24 hores

A CARRILETS TURISTICS DE CATALUNYA, dispossem d’un complert servei d’assistència tècnica per tal de garantir la bona funcionalitat dels nostres carrilets.

El nostre vehicle taller es una potent furgoneta Mercedes Benz totalment equipada per resoldre ràpidament qualsevol contratemps que pugui succeïr. La tenim equipada pràcticament amb el 100% de peces de recambi que pot necessitar un tren.


També comptem amb un vehicle tot terreny adaptat com a vehicle taller o grua i amb capacitat d’arrossegar del carrilet en cas d’avaria i també utilitzat per al transport dels nostres treballadors. Aquest vehicle té tota la instal·lació de frenada com les màquines de tren, per a més seguretat.
El nostre personal especialitzat disposa de les millores eïnes i mitjants per desenvolupar una actuació d’emergència en les millors condicions tècniques i de seguretat. A més compten amb….

  • Un cotxe 4×4 i una furgoneta habilitades com a tallers móbils.
  • Recambis complerts de sistemes de fre, tracció…..
  • Les unitats móbils estan pensades per intervindre ràpidament i, en pocs minuts, poder solucionar les posible avaries.
  • Tots els nostres vehicles d’assistència dispossen de bola d’enganx per poder desplaçar els vagons dels trens, en cas de necessitat.


El nostre vehícle de transport especial està pensat i disenyat per resoldre qualsevol eventualitat…
El camió es divisible. Quan està separat, la tractora pot adentrar-se en terrenys de díficil accés per carregar o substituïr la màquina avariada.


No depenem d’empreses externes i aixó ens perme’t un servei d’assist’encia total les 24 hores del dia. També dispossem d’un vehicle 4×4 adaptat a VEHÍCLE TALLER per realitzar reparacions ràpides.