Carrilets Turístics
catalunya - illes balears - pais basc - andorra - madrid - saragossa
972 35 20 64
ctc@carrilets.com

La Nostra Empresa

  • Qui és Carrilets Turístics de Catalunya ?
 
Carrilets turístics de Cataluna, s.l. és una empresa de gran experiència en el sector dels recorreguts i visites en petits trens turístics, amb seu al carrer Vila de Lloret, 100 de Blanes, provincia de Girona.
 
Es dedica a l’explotació de trens turístics (carrilets), tant en règim de concesió administrativa - recorreguts regulars i fixes en diverses poblacions – com en règim de lloguer per tot tipus d’actes populars i celebracions. Molts són els llocs on els nostres trens turístics fan gaüdir a la canalla i no tant canalla, proporcionant una manera diferent de viure les festes tradicionals dels pobles de casa nostre i del reste de l’estat.
 
Actualment la nostra empresa disposa d’un parc d’ onze carrilets distribuïts per tota la geografia espanyola. Els trens turístics estan de moda. Son l’atracció més solicitada per ajuntaments, feriants, comerciants i empreses d’espectacles.
 
Per tot aixó a CARRILETS TURÍSTICS DE CATALUNYA ens sentim pioners d’aquesta moda.
 
El nostre Gerent en Marc Fuertes García – fill del fundador de la empresa D. Ramon Fuertes Jordà – incorpora a la nostra empresa molts anys d’experiència en el sector que ens permeten ser en aquests moments una de les empreses capdavanteres en el sector dels Carrilets Turístics arreu de la geografia espanyola.
 
  • Instal.lacions de l’empresa.
 
L‘empresa Carrilets Turístics de Catalunya esta situada i disposa d’unes amplies instal·lacions a l’entrada de Blanes aixís com una nau de lloguer d’uns 600 metres a Girona així com diferents locals en diferents ciutats on realitzem el nostre servei. A les nostres instal.lacions de gairebé 2.000 m2 comptem amb un taller d’uns 1.000 metres quadrats on guardem els vehicles i els hi fem el manteniment, els revisem, els pintem, reparem qualsevol tipus d’averia i els protegim quan no estan en servei. Durant l’hivern millorem tot allò que durant l’any s’ha anat desgastant.
 
Oficines
 
També comptem amb unes oficines d’uns 100 m2 en les quals portem tots els temes comptables i administratius de l’empresa, així com la seva gestió.