Carrilets Turístics
catalunya - illes balears - pais basc - andorra - madrid - saragossa
972 35 20 64
ctc@carrilets.com

História de Carrilets Turístics de Catalunya

Carrilets Turístics de Catalunya és una empresa de gran experiència en el sector del transport de viatgers i dels trenets turístics, que te la seva seu al carrer Vila de Lloret 100 de Blanes província de Girona. Sr. i Sra. Fuertes als anys 60 Els inicis d’aquesta empresa els hem de buscar en l’any 1961 quan el Sr.Ramón Fuertes Jordà, va crear la primera empresa de trens turístics d’Espanya. En els inicis els vehicles eren petits motocultors agrícoles transformats en vehicles que arrossegaven dues vagonetes. Llavors els vehicles eren fabricats artesanalment per nosaltres. Aquests vehicles circulaven per Blanes, l’Escala i Girona. Des de llavors han passat 51 anys dedicats al transport urbà de viatgers i actualment al servei de recorreguts turístics amb vehicles “trens turístics”.
Carrilets Turístics de Catalunya va ser creada al gener de 1995 i que recull l’experiència acumulada des de 1961. Aquest any celebrem el 17è aniversari, encara que la nostra antiguitat i experiència familiar, ens és de gran ajuda a l’hora de realitzar un bon servei. L’activitat principal de la nostra empresa és l’explotació de recorreguts fixos en diverses poblacions i ciutats espanyoles i el lloguer dels nostres vehicles per a diverses activitats, festes majors, cavalcades de reis o carnavals, inauguracions etc.


En els nostres inicis els vehicles ja eren de fabricació pròpia, agafant com a vehicle motriu, vehicles agraris. Però amb el temps la modernització va fer que els nostres vehicles es convertissin en l’any 1970 en la creació del nou servei de transport urbà de viatgers a la població de Blanes (GIRONA).